Onze stagiair

Even voorstellen…

Onze stagiair marketing & communicatie

Hi!
Mijn naam is Djurre Tomás, en sinds 12 maart maak ik als stagiair deel uit van het Eco-Units team. Ik ben 23 jaar jong, en deeltijd student communicatie. Bij Eco-Units zal ik me vooral bezig houden met PR, schrijven van persberichten en artikelen en genereren van publiciteit. Op maandagen vanuit het Eco-Units hoofdkwartier, en de rest van de week vanuit mijn woonplaats Roermond.

Naast mijn stage voor Eco-Units werk ik in de retail branche als bedrijfsleider, een omgeving waar alles om het geld draait.

Werken voor een sociale en duurzame onderneming is dus een welkome afwisseling voor mij. Dit raakt de kern van wat Eco-Units een mooie organisatie maakt. Hier gaat het niet om geld maar om toegevoegde waarde voor mens en milieu.