Eco-Unit fietsenstalling

Sport en Spel

Ben jij op zoek naar meer ruimte voor het opbergen van sportattributen in de wijk of op school? Bijvoorbeeld als sportcoach of jeugdwerker?
Dan is een Eco-Unit Sport dé oplossing.

Eco-Unit Sport
Door het robuuste karakter is een Eco-Unit stoer, herkenbaar maar ook vandalismebestendig. De unit biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld het opbergen van basketballen, goals, pingpong-tafel of springkussen.

Afmetingen

De standaard Eco-Unit is gemaakt van een gerecyclede zeecontainer (20ft). Deze containers zijn 6 meter lang, 2,44 meter breed en 2,59 meter hoog. 

Eigen ontmoetingsplek
De buitenzijde van de sport unit kan met de hulp van een graffiti kunstenaar door de jeugd zelf worden gepimpt. Op deze wijze wordt de sport unit echt hun eigen ontmoetingsplek.

De binnenzijde kan in overleg worden omgebouwd en ingericht. Stellingen, opbergboxen of afsluitbare lockers, er zijn verschillende mogelijkheden.

Groen aspect
Als Eco-Units voegen wij standaard een natuurlijk en groen aspect aan de unit toe, onder andere met een groen dak en faciliteiten voor solitaire bijen, vlinders en vogels alsmede een hemelwater afvoer.

Personaliseerbaar
Als optie kan je jouw Eco-Unit in zijn geheel personaliseren in de kleur van jouw stichting, woningcorporatie of gemeente of met jouw logo erop. Herkenbaarheid is geen trend , maar vaak een must, dus waarom niet de Eco-Unit in zijn geheel betrekken bij jouw sportproject. Hiermee onderstreept je het duurzaam en groen ondernemen.

Kies je voor meer leefbaarheid en meer groen?
Werk dan met Eco-Units: meer ruimte voor mens en natuur.

Klik hier voor meer informatie.