Eco-Units fietsenstalling

Fietsenstalling

Eco-unit fietsenstalling
Met een Eco-Unit fietsenstalling zorg je op een duurzame, verantwoorde manier voor meer ruimte voor fietsen en scooters. Want elke Eco-Unit draagt bij aan de natuur op je kantoor- of bedrijventerrein of in de wijk. Een Eco-Unit is bovendien goed voor je imago: je laat zien dat je maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Ruimte voor 12 fietsen
In de standaard Eco-Unit fietsenstalling passen 12 fietsen en 2 scooters of 1 motor. Natuurlijk kun je diverse Eco-Units aan elkaar koppelen. De staalplaat van de zeecontainer biedt alle nodige stevigheid en bescherming voor de fietsen.

De Eco-Unit fietsenstalling is 6 meter lang, 2,44 meter breed en 2,59 meter hoog.

Combinatie met zonnepanelen en oplaadpunten
Je kunt je Eco-Unit fietsenstalling combineren met zonnepanelen en oplaadpunten.  Wij werken daarvoor samen met de sociale ondernemingen Sunplicity en Ecotap. De zonnepanelen genereren stroom, die in de Eco-Unit wordt opgeslagen. Het oplaadpunt is helemaal selfsupporting en is bovendien vandalismebestendig.

Zo kunnen elektrische fietsen, scooters, scootmobiel, laptops of telefoons duurzaam worden opladen.

Gebruik maken van duurzame energie in de buitenruimte is nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest. Of je nu je telefoon of fiets wilt opladen, wilt gamen of emails checken voor je werk. oplaadunit fietsenstalling 2De Eco-Units fietsenstalling met zonnepanelen en oplaadpunten maakt het mogelijk!

 

 


Meer weten?

Bel (06) 57 55 38 71 of mail naar: info@eco-units.nl.
Het contactformulier invullen mag ook.