Afstudeeropdracht Strategic Product Design

Even voorstellen: Eva van Genuchten

Wie ben ik?

Mijn naam is Eva van Genuchten,  ik ben 23 jaar jong, en ik studeer Strategic Product Design aan de Technische Universiteit Delft. Dit is wel een eindje bij Overloon vandaan, maar we hebben veel contact via de mail, telefoon of Skype.

 

Wat ga ik doen voor Eco-Units?
De komende maanden ga ik aan de slag om een Eco-Unit te ontwerpen die als speelgoed uitgifte dienst kan doen in woonwijken. De Eco-Unit moet een ontmoetingsplek worden in de wijk, waar kinderen spelen en ouders een kopje koffie komen drinken. Daarnaast bevordert de Eco-Unit ook de biodiversiteit in de wijk met zijn groene dak en het Bijenhotel, en wordt deze gemaakt op een sociale werkplaats.

Wat een leuke opdracht, maar hoe ga je dit doen dan Eva?
Ik zal het product verder uitdenken, maar ook het systeem om het product heen. Hoe en door wie wordt het product gebruikt? Wie is de eigenaar? Wie koopt de Eco-Unit? Waar komt het speelgoed vandaan? Dit zijn allemaal vragen die ik zal proberen te beantwoorden.

Waarom Eco-Units?
Eco-Units vind ik een super mooi bedrijf, omdat Bianca en Leon met een ondernemers spirit, proberen sociale impact te creëren. Door hun producten proberen ze de wereld een stukje mooier en beter te maken. En daar wil ik natuurlijk graag aan bijdragen!
TU delft

 

 

Wij van Eco-Units zijn nu al ontzettend blij met Eva en dat ze ervoor heeft gekozen haar afstudeeropdracht bij ons uit te voeren. Samen met haar gaan we er een super mooie opdracht en leuke tijd van maken!

Blijf op de hoogte van de vorderingen en volg ons op onze sociale media: Facebook, Twitter en Instagram.

Veel succes Eva!